Actualitat Medilloguem

Troba els articles més interesants i les darreres notícies del sector immobiliari

Aspectes a tenir en compte abans de comprar un habitatge

Aspectes a tenir en compte abans de comprar un habitatge

18 juny 2024

Comprar un habitatge és una de les majors inversions que una persona sol fer al llarg de la seva vida i, per tant, és important assegurar-se de que disposes de tota la informació sobre l'habitatge abans d'iniciar el procés de compra. Des de Medilloguem, t'informem sobre els aspectes que convé revisar per evitar imprevistos.

Continuar llegint...
CINC AVANTATGES DE COMPRAR O VENDRE EL TEU HABITATGE A TRAVÉS D’UN AGENT IMMOBILIARI

Cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d'un agent immobiliari

16 maig 2024

Comprar o vendre un habitatge és una decisió transcendental que és convenient no afrontar en solitari. Una agència immobiliària aporta a la compravenda d’un immoble l’assessorament dels seus professionals, l’acompanyament durant tot el procés i la resolució de qualsevol dubte que pugui anar sorgint. Quins són els cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d’un agent immobiliari?

Continuar llegint...
Built to rent : una nova manera d’invertir

Build to rent: una nova manera d’invertir

24 abr. 2024

El build to rent és una tendència en el mercat immobiliari que s'ha tornat cada vegada més popular a l’Estat. En poques paraules, consisteix a construir propietats específicament dissenyades per al lloguer, en lloc de vendre-les a propietaris individuals. T’expliquem com funciona, quins avantatges té i per què és una bona manera d’invertir.

Continuar llegint...
Terrasses i elements comuns d

Terrasses i elements comuns d'un immoble: quin ús en pots fer?

20 març 2024

Els immobles amb terrassa o pati són sense dubte un dels tipus d’habitatge més buscats i valorats, per l’avantatge que suposa poder gaudir d’una superfície afegida on fer vida a l’exterior. Tanmateix, s’ha de tenir en compte que tenen una sèrie de normes i regulacions, ja que les terrasses i elements comuns habitualment pertanyen a la comunitat. Qui hi pot accedir i quin ús en pots fer?

Continuar llegint...
Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins?

Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins vivint?

23 febr. 2024

Has decidit vendre un immoble de la teva propietat, però es dóna la situació que hi tens inquilins vivint de lloguer: pots dur a terme aquesta operació? No et preocupis perquè vendre un pis amb llogaters és perfectament legal i vàlid, tot i que s’han de complir una sèrie de condicions. T’expliquem com pots vendre un habitatge de la teva propietat que tingui inquilins.

Continuar llegint...
documentació per vendre el teu habitatge

Quina documentació necessites per vendre el teu habitatge?

26 gen. 2024

Vendre un habitatge de la teva propietat és una de les millors maneres de treure profit econòmic de la teva inversió i suposa una oportunitat única per oferir un producte molt preuat en un mercat molt atractiu. Per dur a terme aquest procés amb totes les garanties, però, són necessaris una sèrie de tràmits. Quina és la documentació que necessitaràs per vendre el teu immoble?

Continuar llegint...