Servei de lloguer i gestió d’immobles

Medilloguem és el servei del Grup Med especialitzat en l'assessorament als propietaris en el lloguer dels seus béns immobles.

A Medilloguem oferim un servei integral en el lloguer d’habitatges en què la relació arrendador-arrendatari sigui favorable per a totes dues parts:

llogar immoble

1. Abans de posar a llogar l'immoble realitzem un estudi de les avantatges i deficiències de la propietat. Des de Medilloguem fem les recomanacions oportunes per millorar l’immoble i, si és necessari, oferim un servei de posada a punt amb l’aprovació i supervisió del propietari.

Assessorament

2. Proposem i pactem amb el propietari el preu i les condicions del lloguer.

Assessorament

3. El propietari està informat en tot moment de totes les gestions que sorgeixen a partir de la publicació de l’immoble als principals portals immobiliaris.

Selecció

4. Seleccionem l’inquilí més adequat per al lloguer de la propietat, comprovem la seva solvència i fem les presentacions corresponens per aprovació final.

inventari

5. Fem el check in dels inquilins.

  • En el moment del contracte, es fa un inventari i es documenta, també fotogràficament, l’estat de l’immoble quan es lliura a l’inquilí.
  • Oferim la coordinació i cerca del servei de neteja amb personal qualificat per tal que l’inquilí entri a l’habitatge en les millors condicions.
signatura

6. Acompanyem el propietari en la signatura del contracte.

Control

7. Fem el control i verificació dels cobraments dels arrendataris i gestió dels subministraments.

Asseguradora

8. Controlem el seguiment de la propietat i la resolució de possibles incidències durant la duració del contracte de lloguer, així com el seu manteniment. Si és necessari, intermediem amb la companyia asseguradora en cas de sinistre.

inventari

9. Fem el check out dels inquilins:

  • Finalitzat el contracte revisem minuciosament l'habitatge i l'inventari i deixem el pis llest per al proper inquilí o per al retorn al seu propietari.

Soc propietari

Si tens un pis, casa o local i estàs interessat en llogar-lo, contacta amb nosaltres.

Vull llogar el meu immoble

Busco llogar un immoble

Si estàs buscant un pis, local o oficina per llogar des de Medilloguem t’ajudarem a trobar la teva nova llar.

Diga’ns que busques

Informa-te'n
ara i sense cap compromís