Servei de lloguer i gestió d’immobles

Medilloguem és el servei del Grup Med especialitzat en l'assessorament als propietaris en el lloguer o venda dels seus béns immobles.

A Medilloguem oferim un servei integral en el lloguer d’habitatges en que la relació arrendador-arrendatari sigui favorable per a totes dues parts:

llogar immoble

1. Abans de posar a llogar l'immoble realitzem un estudi de les avantatges i deficiències de la propietat. Des de Medilloguem fem les recomanacions oportunes per millorar l’immoble i, si és necessari, oferim un servei de posada a punt amb l’aprovació i supervisió del propietari.

Assessorament

2. Proposem i pactem amb el propietari el preu i les condicions del lloguer.

Assessorament

3. El propietari està informat en tot moment de totes les gestions que sorgeixen a partir de la publicació de l’immoble als principals portals immobiliaris.

Selecció

4. Seleccionem l’inquilí més adequat per al lloguer de la propietat, comprovem la seva solvència i fem les presentacions corresponens per aprovació final..

inventari

5. Check-in dels inquilins.

  • En el moment del contracte, es fa un inventari i es documenta, també fotogràficament, l’estat de l’immoble quan es lliura a l’inquilí.
  • Coordinació i cerca del servei de neteja amb personal qualificat per que l’inquilí entri a l’habitatge en les millors condicions.
signatura

6. Acompanyament en la signatura del contracte.

Control

7. Control i verificació dels cobraments dels arrendataris i gestió dels subministraments.

Asseguradora

8. Seguiment de la propietat i resolució de possibles incidències durant la duració del contracte de lloguer; així com el seu manteniment. Si és necessari, intermediem amb la companyia asseguradora en cas de sinistre.

inventari

9. Check out dels inquilins:

  • Finalitzat el contracte revisem minuciosament l'habitatge i l'inventari, deixant el pis llest per al proper inquilí o per al retorn al seu propietari.

Soc propietari

Si tens un immoble, i estàs interessat en llogar-lo, contacta amb nosaltres.

Vull llogar el meu immoble

Busco llogar un immoble

Si estàs buscant un pis/local/oficina per llogar des de Medilloguem t’ajudarem a trobar la teva nova llar.

Diga’ns que busques

Informa-te'n
ara i sense cap compromís