Qui som a Medilloguem

Medilloguem és el servei del Grup Med especialitzat en la gestió i assessorament a propietaris per la venda o lloguer del seu habitatge o local a Catalunya, acompanyant des de l’inici del proces i fent seguiment dels seus immobles.
 
A Medilloguem comptem amb professionals experts amb més de 20 anys d’experiència en la gestió i assessorament integral a propietaris en la venda i el lloguer d’immobles a l’àrea de Barcelona.

Aconsellem els nostres clients per resoldre dubtes a l’hora de vendre o llogar el seu immoble i proporcionem serveis de postvenda.

Vendre o llogar

Vendre o llogar

Al mercat immobiliari, vendre o llogar un habitatge o local pot ser una decisió difícil. Tot i això, les dues opcions tenen els seus avantatges i desavantatges. Si decideixes vendre un immoble de la teva propietat, podràs obtenir liquiditat immediata i beneficis fiscals i evitar problemes entre els hereus. D'altra banda, si decideixes llogar-lo, pots obtenir ingressos passius mensuals i mantenir un actiu que es pot revaloritzar amb el temps. Des de Medilloguem t’aconsellem i t’ajudem a resoldre aquells dubtes que puguis tenir, amb total transparència i professionalitat.

Taxació

Taxació gratuïta de l’habitatge

Si vols vendre o llogar el teu pis, local o oficina és important conèixer el valor de la teva propietat per prendre una decisió informada. Per això, a Medilloguem t’oferim els nostres serveis de taxació gratuïta de l'immoble sense cap tipus de compromís. Podràs conèixer el valor estimat del teu habitatge en pocs passos. Només necessites introduir la direcció o referència cadastral de l'immoble i nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

 

Eina  de valoració immobiliària

Eina de valoració immobiliària

Estem atents a les noves tecnologies per oferir d’una manera òptima les propietats dels nostres clients. Per a aquest objectiu, disposem d'una eina de valoració immobiliària que té en compte tota l'oferta existent a la zona on s'ubica la propietat.
Analitzem tant el nombre de propietats a la venda com el preu mitjà per metre quadrat, i sempre tenim en compte l'evolució dels preus anunciats i el preu real de tancament de les propietats venudes el darrer any. A més, comptem amb la intervenció d'un Perit Judicial Immobiliari.

Visibilitat Immobiliària

Visibilitat Immobiliària

Al Medilloguem disposem de serveis de disseny gràfic, publicitat i màrqueting digital per als anuncis immobiliaris.
A més, publiquem regularment al nostre web i als principals portals immobiliaris nacionals i internacionals, per assegurar-nos que les propietats dels nostres clients tinguin la més gran visibilitat possible.

Informa-te'n
ara i sense cap compromís