Actualitat Medilloguem

Troba els articles més interesants i les darreres notícies del sector immobiliari

Terrasses i elements comuns d

Terrasses i elements comuns d'un immoble: quin ús en pots fer?

20 març 2024

Els immobles amb terrassa o pati són sense dubte un dels tipus d’habitatge més buscats i valorats, per l’avantatge que suposa poder gaudir d’una superfície afegida on fer vida a l’exterior. Tanmateix, s’ha de tenir en compte que tenen una sèrie de normes i regulacions, ja que les terrasses i elements comuns habitualment pertanyen a la comunitat. Qui hi pot accedir i quin ús en pots fer?

Continuar llegint...
Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins?

Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins vivint?

23 febr. 2024

Has decidit vendre un immoble de la teva propietat, però es dóna la situació que hi tens inquilins vivint de lloguer: pots dur a terme aquesta operació? No et preocupis perquè vendre un pis amb llogaters és perfectament legal i vàlid, tot i que s’han de complir una sèrie de condicions. T’expliquem com pots vendre un habitatge de la teva propietat que tingui inquilins.

Continuar llegint...
documentació per vendre el teu habitatge

Quina documentació necessites per vendre el teu habitatge?

26 gen. 2024

Vendre un habitatge de la teva propietat és una de les millors maneres de treure profit econòmic de la teva inversió i suposa una oportunitat única per oferir un producte molt preuat en un mercat molt atractiu. Per dur a terme aquest procés amb totes les garanties, però, són necessaris una sèrie de tràmits. Quina és la documentació que necessitaràs per vendre el teu immoble?

Continuar llegint...
QUINES DESPESES FIXES HE D’AFRONTAR COM A PROPIETARI?

Quines despeses fixes he d'afrontar com a propietari?

18 des. 2023

Ser propietari d’un habitatge suposa gaudir d’un immoble que no només facilita la necessitat bàsica de l’allotjament, sinó que també funciona com a una inversió que proporciona estabilitat i seguretat. Aquesta inversió, però, porta associats uns costos econòmics inevitables. Quines són les despeses fixes que té el propietari d’un habitatge en propietat?

Continuar llegint...
MEDILLOGUEM, EL TEU AGENT IMMOBILIARI DE CONFIANÇA

Medilloguem, el teu agent immobiliari de confiança

22 nov. 2023

A l’hora de determinar si és millor vendre o llogar un immoble de la teva propietat, Medilloguem t’ajudarà a prendre la millor decisió. Amb tota la informació al teu abast i un servei caracteritzat per la confiança, la transparència i les solucions personalitzades, Medilloguem és el servei del Grup Med especialitzat en la gestió i assessorament integral en la compravenda i lloguer d’habitatges i l

Continuar llegint...
cinc trucs que cal tenir en compte a l

Cinc recomanacions que cal tenir en compte a l'hora de vendre un habitatge

25 oct. 2023

Quan decideixes posar a la venda un immoble, aprofitant la bona situació del mercat immobiliari, hi ha una sèrie de circumstàncies que et poden ajudar a que aquesta venda sigui fàcil, ràpida i sense entrebancs. T’expliquem cinc recomanacions que cal tenir en compte a l’hora de vendre un habitatge.

Continuar llegint...