Actualitat Medilloguem

Troba els articles més interesants i les darreres notícies del sector immobiliari

propietat vertical i horitzontal d

Principals diferències entre propietat vertical i propietat horitzontal d'un immoble

26 jul. 2023

A l’hora de parlar d’un immoble, molt sovint s’especifica el fet que es tracti d’una propietat horitzontal o bé d’una propietat vertical. En què es diferencien aquestes dues modalitats de propietat? Quines són les seves principals característiques? Quins avantatges i inconvenients presenten de cara a la compravenda o el lloguer?

Continuar llegint...
Les derrames

Les derrames: què són i com fer-hi front?

26 juny 2023

Les derrames, quotes extraordinàries que recapta una comunitat de propietaris per fer front a una despesa puntual, són habitualment força temudes pels propietaris d’un habitatge. Malgrat això, és millor conèixer a fons què són les derrames i quan són de pagament obligatori per tal de saber com fer-hi front. Us n’aclarim els dubtes.

Continuar llegint...
CINC AVANTATGES DE COMPRAR O VENDRE EL TEU HABITATGE A TRAVÉS D’UN AGENT IMMOBILIARI

Cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d'un agent immobiliari

24 maig 2023

Comprar o vendre un habitatge és una decisió transcendental que és convenient no afrontar en solitari. Una agència immobiliària aporta a la compravenda d’un immoble l’assessorament dels seus professionals, l’acompanyament durant tot el procés i la resolució de qualsevol dubte que pugui anar sorgint. Quins són els cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d’un agent immobiliari?

Continuar llegint...
Què és el valor cadastral de l’habitatge i per a què serveix

Què és el valor cadastral de l’habitatge i per a què serveix

25 abr. 2023

El valor d’un habitatge és un element fonamental a l’hora de situar un immoble en el mercat. Aquest valor, però, no s’estableix únicament amb el preu final de compravenda: també hi influeix el valor cadastral, fixat administrativament amb criteris objectius. Què és exactament el valor cadastral d’un habitatge i per a què serveix? Què cal fer si s’hi produeixen variacions?

Continuar llegint...
Com augmentar el valor del teu habitatge sense fer grans despeses

Com augmentar el valor del teu habitatge sense fer grans despeses

28 març 2023

Un habitatge en propietat no és només un lloc on establir la residència permanent o estacional. També té un valor econòmic com a immoble, ja que es pot tractar com a una inversió i, per tant, se’n pot maximitzar el benefici en cas de venda o lloguer. A continuació t’oferim cinc consells per augmentar el valor del teu habitatge sense fer grans despeses.

Continuar llegint...
Aspectes a tenir en compte abans de comprar un habitatge

Aspectes a tenir en compte abans de comprar un habitatge

23 febr. 2023

Comprar un habitatge és una de les majors inversions que una persona sol fer al llarg de la seva vida i, per tant, és important assegurar-se de que disposes de tota la informació sobre l'habitatge abans d'iniciar el procés de compra. Des de Medilloguem, t'informem sobre els aspectes que convé revisar per evitar imprevistos.

Continuar llegint...