Medilloguem, el teu agent immobiliari de confiança

Medilloguem

22 nov. 2023

La situació del mercat immobiliari i la conjuntura financera actual et poden portar a plantejar-te si és millor vendre o llogar un immoble de la teva propietat i, d’aquesta manera, aconseguir el millor rendiment possible del teu actiu. En aquest cas, els professionals de Medilloguem t’ajudaran a prendre la millor decisió, posant tota la informació al teu abast i amb un servei caracteritzat per la confiança, la transparència, la professionalitat i les solucions personalitzades. 

Medilloguem és el servei del Grup Med especialitzat en la gestió i assessorament integral en la compravenda i lloguer d’habitatges i locals. Confiar-hi per vendre o llogar el teu immoble et pot aportar els següents avantatges. 

 

1. Confiança i transparència

La confiança i la transparència són dos dels principis fonamentals en què es basa els serveis que t’ofereix Medilloguem: la confiança de saber que la satisfacció i el benestar del client estan situats sempre al centre i la transparència que aporta mantenir-te informat en cada pas i assessorar-te per tal que, quan estiguis pensant a vendre o llogar la teva propietat, prenguis la millor decisió a cada moment.  

2. Servei personalitzat

Medilloguem ofereix una atenció personalitzada i es distingeix per aportar solucions a la mida de cada cas, tenint en compte les teves circumstàncies i necessitats específiques i resolent qualsevol dubte que et pugui sorgir durant el procés. A més, els serveis de Medilloguem pel que fa a la venda o lloguer d’un immoble es porten sempre a terme amb la màxima celeritat, expertesa i confidencialitat.    

3. Assessorament expert

Els anys d’experiència en la compravenda i el lloguer d’habitatges i locals fan de Medilloguem un agent immobiliari altament professionalitzat i expert en el sector. L’assessorament de Medilloguem inclou posar de relleu el valor real de la teva propietat o el moment òptim per vendre-la o llogar-la i, així mateix, contribueix a facilitar aspectes que et poden resultar complicats de gestionar, com la concertació de visites o la formalització del contracte. 

4. Responsabilitat

Medilloguem aporta seguretat a la venda i el lloguer d’un immoble de la teva propietat perquè vetlla pels teus interessos. L’objectiu de Medilloguem és generar valor per a la teva propietat i oferir-te un acompanyament integral, proporcionant-te el seu ampli coneixement del mercat i el seu compromís per la màxima fiabilitat i l’eficiència de tot el procés. 

 

A Medilloguem fem totes les gestions relacionades amb la venda i gestió del teu immoble, perquè som experts en el sector i tenim un bon coneixement del mercat immobiliari i dels serveis complementaris a la compravenda d'una propietat. Des de Medilloguem oferim un tracte personalitzat i et proporcionem la tranquil·litat d'estar assessorat durant tot el procés.

Informació legal: Medilloguem és un servei immobiliari integral especialitzat en l’assessorament del lloguer i venda d’immobles, tant per a propietaris com per a llogaters. És prestat per MEDICONSULT COL.LEGIAL SL, NIF B 66165564, domicili social Passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 44046, foli 139, full 445590, inscripció 1a; inscrita al Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 10929.