Serveis immobiliaris en l’era d’internet

Medilloguem

19 jul. 2021

En el moment que ens ha tocat viure, gairebé totes les necessitats que podem tenir en el nostre dia a dia, des d’un àpat fins a qualsevol compra, les activitats culturals o el turisme, estan a un cop de clic. L’alta implantació d’internet i el desenvolupament de les aplicacions mòbils (apps)  ens han portat a un punt on la comoditat i la rapidesa són dos dels factors clau de les nostres gestions. Això també està succeint al sector dels serveis immobiliaris.

Ara bé, és recomanable deixar una decisió tan important com el lloguer o compravenda del nostre pis en mans d’una app? Quin valor afegit té confiar en un agent immobiliari en l’era d’internet? Aquí t’ho expliquem.

 

1. Un bon agent immobiliari se centra en les persones

El teu agent immobiliari coneix les teves necessitats i buscarà el producte que millor s’adapta a tu i als teus valors, emocions i punts de vista. Confiant en un agent immobiliari, l’anonimat i la manca d’empatia de les cerques per internet desapareixen, i t’estalviaràs algoritmes desajustats i sorpreses desagradables. A més, la comunicació personal amb el teu agent sempre és molt més directa i franca que a través d’una app o un lloc web.

 

2. Un bon agent immobiliari cuida tots els interessos

Un agent immobiliari no basa la seva activitat en el fet que vol aconseguir visites i clics, sinó que fonamenta la seva filosofia a portar a terme una negociació beneficiosa tant per al venedor del pis com per al comprador, o bé per al propietari de l’immoble i el seu inquilí. Amb un agent immobiliari, acostar posicions i negociar un terme mig que sigui profitós per als interessos de totes les parts és molt més senzill.

 

3. Un bon agent immobiliari té en compte totes les opcions

El coneixement del sector que tenen els experts en serveis immobiliaris no el pot suplir mai una aplicació informàtica o un portal web i, per tant, les diverses opcions i possibilitats al teu abast són sempre molt més grans en mans d’un agent. L’agent immobiliari coneix i entén els interessos d’ambdues parts, però també és prou flexible per a oferir diverses possibilitats perquè mai tinguis la sensació d’estar acceptant allò que no vols perquè no hi ha més opcions. 

 

4. Un bon agent immobiliari es basa en els millors criteris

Les solucions que t’ofereix un agent immobiliari estan basades en criteris com la transparència i la imparcialitat, perquè el seu principi essencial és sempre cercar el benefici mutu. Els agents immobiliaris tenen com a valors principals la legitimitat, la comunicació i el compromís. No es tracta de vendre o llogar cases, sinó llars, ja que no es tracta de buscar el teu immoble, sinó el teu futur i la teva tranquil·litat. 

 

Medilloguem no és un agent immobiliari qualsevol, sinó que té com a raó de ser la cerca de l’excel·lència i l’assoliment de la teva satisfacció. Tant si estàs buscant habitatge de lloguer com si vols llogar el teu pis, a Medilloguem t’assessorem en la gestió del lloguer del teu immoble. Som experts en el sector i tenim un bon coneixement del mercat immobiliari i dels serveis complementaris al lloguer d'una propietat. Des de Medilloguem oferim un tracte personalitzat i et proporcionem la tranquil·litat d'estar assessorat durant tot el procés.

 

Medilloguem és un servei immobiliari integral especialitzat en l’assessorament del lloguer i venda d’immobles, tant per a propietaris com per a llogaters. És prestat per MEDICONSULT COL.LEGIAL SL, NIF B 66165564, domicili social Passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 44046, foli 139, full 445590, inscripció 1a; inscrita al Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya amb el numº 10929.