Cinc avantatges de llogar el teu immoble a través d’un agent immobiliari

Medilloguem

27 abr. 2021

És molt recomanable acudir a un agent immobiliari per llogar un habitatge de la teva propietat, ja que el procés de lloguer d’un immoble pot resultar una mica complex i comporta processos legals i administratius per als quals potser ens manquen coneixements o temps. 

 

Els professionals experts t’assessoraran i t’acompanyaran durant tot el procés, i resoldran qualsevol dubte que et pugui sorgir. Quins són els principals avantatges de llogar el teu habitatge a través d’un agent immobiliari? Aquí te’ls expliquem. 

 

1. Preu just i competitiu

Tots els immobles poden ser interessants per a diferents públics segons la seva mida i ubicació, però si llogues el teu pis a través d’un agent immobiliari, aquest s’encarregarà que el teu habitatge tingui una bona relació qualitat-preu. L’agent immobiliari farà una cerca entre altres pisos o cases disponibles per llogar en la mateixa àrea i compararà la gamma de preus que s’hi ofereixen, per tal de fixar un preu de lloguer per al teu immoble que sigui atractiu per al llogater però al mateix temps avantatjós per a tu. 

 

2. Revisió del teu immoble

És important lliurar l’habitatge al llogater en perfectes condicions d’habitabilitat i neteja: això evitarà possibles reclamacions o problemes que puguin sorgir. Si es necessari es farà per tu una revisió de les instal·lacions de llum, aigua i gas, així com del parament essencial (cuina, caldera) i l’estat dels electrodomèstics accessoris (nevera, rentadora, microones) o mobles, si els inclous al lloguer. Quan el contracte de lloguer acabi, l’agent immobiliari farà la comprovació que l’immoble sigui retornat en bones condicions.

 

3. Selecció de l’inquilí

Escollir l’inquilí ideal, que cuidi la teva casa com si fos seva, pagui sense demores i sigui respectuós amb els veïns, és potser la tasca més feixuga de totes. Si llogues el teu immoble a través d’un agent immobiliari, ells s’encarregaran de seleccionar l’arrendatari pensant en el perfil que més t’interessi. I, sobre tot, exigiran per tu garanties per comprovar que es tracta d’un inquilí amb ingressos i garanties suficients per fer front al lloguer.

 

4. Garantia legal

Si llogues el teu habitatge a través d’un agent immobiliari, estaràs completament segur que disposes d’un contracte de lloguer perfectament revisat, amb clàusules que siguin clares per a ambdues bandes i s’ajustin a la Llei d’Arrendaments Urbans. L’agent immobiliari t’assessorarà legalment, vetllarà pels teus interessos i tindrà en compte tots els teus drets i deures, de manera que t’estalviaràs conflictes i estaràs ben emparat si hi ha algun incompliment. 

 

5. Estalvi de temps i diners

Ja hem vist com llogar un pis de la teva propietat és una operació atractiva però prou feixuga. Amb un agent immobiliari, tindràs l’avantatge de tenir a la teva disposició un equip de professionals que t’acompanyarà durant tot el procés i et farà estalviar temps, diners i gestions, des que es facin les primeres fotos de l’immoble fins arribar a la signatura final del contracte i el lliurament de claus. 

 

Si vols llogar el teu pis, a Medilloguem t’assessorem en la gestió del lloguer del teu immoble. Som experts en el sector, tenim un bon coneixement del mercat immobiliari i dels serveis complementaris al lloguer d'una propietat. Des de Medilloguem oferim un tracte per personalitzat proporcionant la tranquil·litat d'estar assessorats durant tot el procés.

 

Medilloguem és un servei immobiliari integral especialitzat en l’assessorament del lloguer i venda d’immobles, tant per a propietaris com per a llogaters. És prestat per MEDICONSULT COL.LEGIAL SL, NIF B 66165564, domicili social Passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 44046, foli 139, full 445590, inscripció 1a; en tràmits d’inscripció al Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya.

Contacte: Passeig de la Bonanova, 47 - Planta 5; 08017 Barcelona; 93 567 88 19 – medilloguem@med.es