Medilloguem: nou servei del Grup Med per a la gestió del lloguer d’habitatges

Medilloguem

26 març 2021

Medilloguem proporciona assessorament en la gestió del lloguer d’habitatges per a qui tingui béns immobles en propietat i els vulguin destinar al lloguer, i també per a qui vulgui llogar un pis en les millors condicions. 

Medilloguem s’encarrega dels tràmits de la gestió del lloguer entre propietaris i llogaters, i els acompanya durant el procés amb confiança i transparència i amb un servei personalitzat. Els professionals de Medilloguem són experts en el sector, amb un gran coneixement del mercat immobiliari i dels serveis complementaris al lloguer o compra d’una propietat, prioritzant sempre el benefici mutu en totes les negociacions perquè els acords siguin beneficiosos i satisfactoris per ambdues parts 

 

Quins serveis ofereix Medilloguem

Els seus serveis van més enllà dels serveis bàsics que ofereix la majoria d’intermediaris:

  1. Abans de posar en lloguer l'immoble es realitza una inspecció amb estudi de deficiències i avantatges de la propietat. Medilloguem fa les recomanacions oportunes al propietari per millorar la presentació de l’immoble i proposa preu i condicions de lloguer. 
  2. Un cop consensuades les millores amb la propietat, i en el cas que fossin necessàries, es faran reparacions o posada a punt de l'immoble. Per aquest motiu, es posarà a disposició del propietari una xarxa de professionals que realitzaran els arranjaments oportuns, sempre amb la aprovació i supervisió del propietari, qui decidirà i estarà informat en tot moment.
  3. El propietari està informat en tot moment de totes les gestions que sorgeixen a partir de la publicació de l’immoble als principals portals immobiliaris.
  4. Selecció acurada de l’inquilí més adequat per al lloguer de la propietat.
  5. Comprovació de la solvència de l’inquilí i presentació al propietari per a la seva aprovació final.
  6. En el moment de l’entrega de l’immoble i per tal de deixar constància del seu estat, juntament amb el contracte d’arrendament s’annexa un reportatge fotogràfic i un inventari dels mobles i estris segons el cas.
  7. Medilloguem s’encarrega de la redacció del contracte, l’acompanyament en la signatura, el lliurament de l’habitatge, l’emissió i la recollida de rebuts, el seguiment del pagament del lloguer, la gestió dels subministraments, la solució de tots els incidents, avaries i problemes que poden sorgir durant el contracte i la intermediació amb la companyia asseguradora en cas d'accident.
  8. Una vegada finalitzat el contracte, es fa una comprovació de l’estat de la propietat, es revisa l'inventari i s’actua segons contracte. Abans de tornar a llogar l’immoble, es realitzen reparacions si fos necessari i es fa una neteja, i es deixa el pis llest per al proper inquilí o per al retorn al seu propietari.

 

Medilloguem dona la confiança i garanteix el cobrament i bon ús dels habitatges, negocia les rendes de lloguer i cerca l'habitatge més adequat per a cada unitat de convivència. També ofereix orientació en els diferents aspectes que cal tenir en compte a l'hora de llogar un habitatge.

De la mateixa manera, Medilloguem també proporciona assessorament a aquelles persones que busquen comprar un immoble i l’acompanya en els tràmits i gestions fins a l’adquisició de l’immoble.

 

Si necessites més informació, estàs buscant un immoble per llogar o comprar o disposes d’un immoble per llogar o vendre, pots dirigir-te a Medilloguem a través del correu electrònic medilloguem@med.es o per telèfon al 93 567 88 19, de dilluns a dijous de 8 a 18 hores i divendres de 8 a 15 hores.

 

Medilloguem és un servei immobiliari integral especialitzat en l’assessorament del lloguer i venda d’immobles, tant per a propietaris com per a llogaters. És prestat per MEDICONSULT COL.LEGIAL SL, NIF B 66165564, domicili social Passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 44046, foli 139, full 445590, inscripció 1a; inscrita al Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya amb el numº 10929.