Lloguer d’habitatges

  • Home
  • Habitatge amb jardí i vistes a Montserrat
Llogat
7/8/7826.JPG

Habitatge amb jardí i vistes a Montserrat

Sarrià, a 50 m. de la Plaça de Vallvidrera, 08017 Barcelona

2.100 €

Dades bàsiques

m2 construits: 132 m2

m2 útils: 108 m2

Index de referència: €/m2

Referència: MED.0113

Dormitoris: 5

Banys: 2

Més informació: Molt assoleiat
Terrassa i jardí de 150 m2

Certificat d'eficiència energètica: - Veure certificat
E

 

SARRIÀ. A 50 m. de la Plaça Vallvidrera, amb vistes a Montserrat i a uns 100 m. del Funicular, trobem aquest excepcional pis a tres vents, totalment exterior, amb sol a tots els ambients i amb jardí d'ús exclusiu de més de 100 m2. Plaça de pàrquing gran a la mateixa finca, inclòs en el preu. Ideal per a aquelles persones que volen estar a prop de la natura i que busquen tranquil·litat.

A la zona de dia trobem una assolellada i càlida sala d´estar-menjador, amb grans finestrals i terrassa a peu saló, cuina-office amb vistes a Montserrat i amb postes de sol encantadores.

A la zona de nit, 5 habitacions totalment exteriors i tranquil·les. L'habitació principal en suite, amb armari i vistes a la terrassa i al jardí. Al passadís trobem un gran armari sabater, un armari encastat i 4 habitacions, tres d'elles amb armari. Dos banys complets, un en suite i un altre al distribuïdor.

El jardí és gran i amb reg automàtic. Terrassa a peu saló, de més de 30 m2. Taules i cadires exteriors.

Paviment de parquet natural i suro. Cuina sense electrodomèstics i pis sense moblar. Calefacció individual de gas. Persianes elèctriques al saló-menjador i habitació principal. Finestres d'alumini climalit a sala, cuina i algunes habitacions. Reixes de protecció a totes les obertures. Traster exterior. Caixa de seguretat encastat.

Es lloga amb un contracte de 5 anys. Subministraments donats d'alta. Pàrquing, IBI i despeses comunitàries incloses a la renda. 

Propietat molt ben comunicada, propera a l'escola pública, en un entorn tranquil on es respira aire pur i on podeu gaudir de vistes relaxants.

Exterior 

Terrassa i jardí

Sense moblar

Calefacció

Armaris encastats

Zona de safareig

Traster

Ascensor

Pàrquing

 

Informa't
ara i sense cap compromís