Lloguer d’habitatges

  • Home
  • Habitatge en lloguer al Passatge de la Pau 7 Bis
Llogat
1/0/10135.JPG

Habitatge en lloguer al Passatge de la Pau 7 Bis

Passatge de la Pau 7 bis

1200 €

Dades bàsiques

m2 construits: 53 m2

m2 útils: 41 m2

Index de referència: €/m2

Referència: MED.0204

Dormitoris: 1

Banys: 1

Més informació:

Certificat d'eficiència energètica: - Veure certificat
Pendent

 

Drassanes. Apartament en lloguer en el tranquil Passatge de la Pau, en el barri Gòtic de Barcelona. Càlid i molt lluminós. 

L'apartament de 53 m² construïts consta, en la zona de dia, d'un Saló menjador amb grans finestrals que aporten molta llum natural amb cuina semi integrada equipada amb electrodomèstics. Safareig en passadís. Semi moblat. 

En la zona nit trobem l'habitació principal exterior amb grans finestrals i molta llum natural. Disposa d'un armari de paret de paret a paret amb gran capacitat de magatzematge.

Bany complet amb plat de dutxa. 

L'habitatge compta amb sòls de parquet, fusteria exterior d'alumini tipus climalit que assegura un excel·lent aïllament tèrmic i acústic.

A pocs metres del monument a Colón i del Moll de la Fusta, on es troben la majoria dels edificis i carrers amb més significació històrica de la ciutat. En la zona podràs gaudir d'una àmplia oferta cultural i gastronòmica amb bars de tapes genuïns i restaurants amb història i tradició. Excel·lent comunicació amb transport públic, línies d'autobusos i metre L4 i L3 que facilitessin la teva mobilitat per la ciutat.

 

Informa't
ara i sense cap compromís