Lloguer d’habitatges

  • Home
  • Dúplex en lloguer en Passatge Nogues
Llogat
1/0/10052.JPG

Dúplex en lloguer en Passatge Nogues

Pasaje Nogués

2.400 €

Dades bàsiques

m2 construits: 160 m2

m2 útils: 80 m2

Index de referència: €/m2

Referència: MED.0200

Dormitoris: 3

Banys: 1

Més informació:

Certificat d'eficiència energètica: - Veure certificat
E

 

Àtic en dúplex. A l'emblemàtic barri de Gràcia trobem aquesta propietat completament reformada amb calidesa i bon gust, dissenyada cuidant els detalls, amb una fantàstica terrassa d'ús privatiu de 60 m2. Zona de cuina a la part superior al costat de la terrassa equipada i amb sòls de teka.

Habitatge amb acabats de primera qualitat, sòls de parquet, fusteria exterior d'alumini tipus climalit que assegura un escel.lent aïllament tèrmic i acústic, aire condicionat. Perfectament distribuïda en ambients integrats i funcionals per a aprofitar cada espai.

Disposa d'un ampli saló menjador amb estades diferenciades i cuina office totalment equipada. Safareig i traster en el passadís.

El dormitori principal disposa d'un gran armari amb molt d'espai de magatzematge.

L'habitatge compta amb una habitació doble, una altra individual i bany complert.

En la planta superior trobem una àmplia terrassa chillout, el lloc perfecte per desconnectar i gaudir de l'aire lliure sense sortir de casa.

Situat al barri cosmopolita i bohemi de Gràcia, podràs gaudir d'una àmplia oferta cultural i gastronòmica. A més, estaràs prop d'estacions de metro de la línia 4, facilitant la teva mobilitat per la ciutat.

Contracte de temporada. Disponible a partir del 10 d'agost de 2024.

No s'accepten mascotes.

 

Informa't
ara i sense cap compromís