Lloguer d’habitatges

  • Home
  • Reformat amb acabats de qualitat a Viladomat/Hospital Clínic
Llogat
7/7/7736.JPG

Reformat amb acabats de qualitat a Viladomat/Hospital Clínic

Viladomat, 08029 Barcelona, zona Hospital Clínic

1.300 €

Dades bàsiques

m2 construits: 78 m2

m2 útils: 70 m2

Index de referència: €/m2

Referència: MED.0104

Dormitoris: 3

Banys: 2

Més informació: Sòls de parquet
Cuina independent de disseny

Certificat d'eficiència energètica: - Veure certificat
C

 

Pis a estrenar amb acabats d'alta qualitat, 3 dormitoris, 2 banys, exterior a pati de pomes amb vistes clares, a metres de l'Hospital Clínic.

A una de les zones més demandades de Barcelona, ??trobem aquest excel·lent pis reformat a obra nova, de tres dormitoris, dos banys i sense mobles.

La zona del saló-menjador és exterior a un gran pati de pomes, disposa d'un ampli finestral amb vistes clares. La cuina és independent i s'integra a l'habitatge amb una porta de vidre corredissa. Es lliura equipada amb electrodomèstics d'alta gamma. Safareig a balcó interior.

El dormitori principal i una de les habitacions estan equipades amb armaris de paret amb portes corredisses. El dormitori és exterior a pati d'illa, mentre que les altres dues habitacions donen a un pati interior. Les dues cambres de bany són complets, finalitzats amb materials de gran qualitat.

L'immoble compta amb finestres de vidre acústic, persianes elèctriques al saló menjador. Aire condicionat amb bomba de calor per conductes en fals sostre, terres de parquet flotant de fusta natural i portes lacades que integren els diferents espais.

La finca és molt segura i moderna i està equipada amb càmeres de videovigilància, porta d'accés amb videoporter per a més seguretat, i ascensor.

Disposa de tots els elements que fan que sigui un habitatge exclusiu i per viure en confort, pràctica, funcional i en una ubicació immillorable.

Zona molt agradable, al cor de l'Eixample Esquerra, molt ben comunicada cap a la sortida de Barcelona per desplaçar-se al centre de la ciutat. Coneguda com la Nova Esquerra de l'Eixample, compta amb tota mena de serveis. És molt a prop de l'Estació de Sants, a prop de l'Hospital Clínic de Barcelona i del clàssic i conegut Mercat del Ninot. Parades d'autobusos i Metro Línia 5 Hospital Clínic a 5 minuts a peu i Línia 5 Entença a 5 minuts a peu.

Persiana elèctrica a la sala

Aire condicionat i calefacció per conductes

Cuina independent de disseny

Electrodomésticos de alta gama

Suelos de parquet

Armarios

Lavadora en balcón interior

Ascensor

 

Informa't
ara i sense cap compromís