Lloguer d’habitatges

  • Home
  • Magnífic Local en lloguer
Llogat
9/8/9871.JPG

Magnífic Local en lloguer

C/ Aragó 395, 08013, Barcelona

1.200 €

Dades bàsiques

m2 construits: 101 m2

m2 útils: m2

Index de referència: €/m2

Referència: MED.0197

Dormitoris:

Banys: 1

Més informació:

Certificat d'eficiència energètica: - Veure certificat
D

 

Aquest magnífic local comercial es troba en una ubicació excepcional, a 100 m. de la Sagrada Família. Situat a peu de carrer en xamfrà i en un edifici amb solera construït l'any 1914, ofereix àmplies possibilitats de desenvolupar el seu negoci.

Compta amb una façana envidrada de 4 metres lineals que aporta abundant llum natural i amb portes envidrades d'obertura automàtica.

Amb una distribució versàtil, aquest local consta de diverses estades, la primera és l'entrada al local i conserva els elements estructurals de l'edifici, com el sostre estil volta catalana li atorga un encant únic que el converteixen en un espai perfecte per a la venda directa o recepció.

En la part posterior es troben diverses estades que es poden destinar a despatxos i/o magatzematge, a més d'un accés a un pati interior.

Disposa d'un lavabo i una dutxa independent, recentment reformada.

Instal·lació d'aire condicionat, per a col·locar dos splits.

El local està situat en una zona molt comercial, a escassos metres de Passeig Sant Joan, del Centre comercial Glòries, i a 800 m de l'Auditori i amb excel·lent comunicació amb transport públic, línies d'autobús i metre.

Apte per a tota mena de comerç, ferreteria, floristeria, estanc, pastisseria, botiga informàtica, serralleria, venda d'empanades, etc.

 

Informa't
ara i sense cap compromís